Pro Contactive

Страна: Украина

Сфера деятельности: Бизнес

Телефон: +38-097-808-05-70

Сайт: https://procontactive.com/

IT-компанія ProContactive є провідним постачальником рішень у галузі інформаційних технологій. Ми надаємо повний спектр послуг у галузі інформаційних технологій, включаючи CRM-системи, телефонію, billing системи та інше, щоб допомогти вашому бізнесу досягти своїх цілей. Ми працюємо з компаніями всіх розмірів і ми завжди готові знайти рішення, яке підходить саме вам. Ми розуміємо, що кожен бізнес є унікальним, і ми можемо запропонувати вам саме те, що вам потрібно. Ми будемо працювати з вами на кожному етапі проекту, щоб переконатися, що ви отримуєте саме те, що хочете. Ми впевнені, що з нашою допомогою ваш бізнес зможе досягти своїх цілей і досягти успіху.

Робота в Pro Contactive

  • 2024-08-26 14:42:06 Київ 5 422
Положительные стороны

Працюю в Pro Contaсtive вже більш півроку. Компанія повністю працює на результат та робить максимум для комфортної роботи кожного працівника. Можу відзначити відкриту комунікацію без бар’єрів та бюрократії. Керівництво завжди готове вислухати ідеї співробітників та надати швидкий зворотний зв’язок. Мені приємно працювати і розвиватися в колі однодумців. Я дуже рада що попала саме в Pro Contaсtive!

Отрицательные стороны

Не виявила

XОбработка данных...
до 2-х минут

Подождите

Добавление комментария

Регистрация / Авторизация ∨


Комментарий


Статистика сайта

Информация

Постоянно в развитии!

+

Пользователей

+

Отзывов

+

Комментариев

+

Компаний
Вопросы и ответы

Зачем писать отзывы?

Отзывы - действенный механизм позволяющий разрешить многие спорные ситуации не доводя дело до судебного разбирательства. Частное лицо или компания о которой Вы оставляете отзыв в большинстве случаев предпочитают урегулировать проблему не откладывая вопрос на долгое время, ведь репутация в современном мире стоит очень дорого.

Нам необходимо перестать молчать и только тогда жизнь изменится в лучшую сторону!



Добавить отзыв

Рассылка

Подпишитесь на нашу рассылку и будьте в курсе самых актуальных событий