Ксил-Украина

Страна: Россия

Сфера деятельности: Бизнес

Історія "КСІЛ" триває вже 35 років і весь цей час основою нашої діяльності була й залишається турбота про дітей. Тому в центрі всього, що ми плануємо, проектуємо й виробляємо, перебуває дитина й, у першу чергу, ми думаємо про її здоров'я, розвиток та безпеку.

Сьогодні "КСІЛ" - це найбільше російське підприємство в галузі виготовлення обладнання для дитячих майданчиків, що включає у свою структуру розробку, всі етапи виробництва, а також продаж й обслуговування. Сфера діяльності нашої компанії простирається від Атлантики до Тихого океану, і охоплює більше 15 країн світу. З 2000 року, коли ми пройшли сертифікацію в міжнародному центрі TUV на відповідність Європейській нормі EN 1176, "КСІЛ" є єдиним виробником дитячих майданчиків у Росії, що гарантує не лише якість продукції, але й найважливіше - безпеку дитини.

Для наших партнерів та клієнтів все це не просто слова, а реальні критерії оцінки. І не має ніякого значення, чи для своєї дитини вони обрали продукцію "КСІЛ" або для дітей, за яких несуть відповідальність у силу своїх посадових обов'язків, їх дійсно турбує створення кращих умов на самому початку життєвого шляху дитини.

положительный отзыв о компании Ксил-Украина, ООО

  • 2013-12-18 14:06:20 5 126
Положительные стороны

Достойная зарплата:), Зарплата не скрывается от налогов, Компенсируются обеды, Полноценный отпуск, отсутствие по болезни оплачивается

Отрицательные стороны

Нет карьерного роста

XОбработка данных...
до 2-х минут

Подождите

Добавление комментария

Регистрация / Авторизация ∨


Комментарий


Статистика сайта

Информация

Постоянно в развитии!

+

Пользователей

+

Отзывов

+

Комментариев

+

Компаний
Вопросы и ответы

Зачем писать отзывы?

Отзывы - действенный механизм позволяющий разрешить многие спорные ситуации не доводя дело до судебного разбирательства. Частное лицо или компания о которой Вы оставляете отзыв в большинстве случаев предпочитают урегулировать проблему не откладывая вопрос на долгое время, ведь репутация в современном мире стоит очень дорого.

Нам необходимо перестать молчать и только тогда жизнь изменится в лучшую сторону!



Добавить отзыв

Рассылка

Подпишитесь на нашу рассылку и будьте в курсе самых актуальных событий