Компания "Ун Моменто"

Страна: Россия

Адрес: Киев

Сфера деятельности:   Услуги

Телефон: 495-2-495

Сайт:   unmomento.com.ua

Компания "Ун Моменто"

  • 2022-11-08 03:32:19 2 29
Положительные стороны

Головний офіс на Печерську, центр міста. Зручне розташування. Сам офіс охайний, приємна атмосфера наче. Співбесіда пройшла добре. Але щось не склалося. Буває й так.

Отрицательные стороны

Наче все нормально, що хочеться відмітити та порадити: корпоративна етика зі сторони компанії, а саме: щоб була якийсь зворотній зв'язок. Оскільки яким би не був результат після співбесіди, хотілося б мати відповідь. Не взяли, то скажіть причину, бо не зрозуміло чому ... Мені здалося, що в данному відділу, колл центр, персонал +30 не потрібен, вікові обмеження. А ось зауваження менеджеру по персоналу Альона. Нічого страшного, що людина, наприклад я, перепитала перед виїздом, який вхід до офісу, тим більше розмова була за день до того, потім якісь питання ще... То у відповідь: "я вам говорила..." Звучить з її слів ...Типу забули...) Всі ми люди, багато дзвінків, уточнення , чи перепитать нормальне явище. ) А тим більше, коли дістаєшся метро... повітряна ... на жаль, а треба сповістити про затримку свою... А в трубку через зуби типу привітно, так принаймні здалося. Хоча вона сама на віддаленій основі ейчар, а шукачам їхати на зустріч пропонують вже з роздрукованим резюме. А переслати керівнику можливо?! Так і хотілося сказати. Тим більше це нормально, так всі роботодавці [сensored] або друкують в офісі, на місці. Нема принтера вдома. Все. На співбесіді не бачила, щоб його хтось відкривав, те резюме, просто моя розповідь про себе та й все. Двояке враження. Керівник колл центру надала все по вакансії... Дякую їй за приділений час з поміж робочого процесу, бо час від часу були дзвінки... Лише суб'єктивна думка, враження від компанії. Маленькі нюанси, що першочергово були.

XОбработка данных...
до 2-х минут

Подождите

Добавление комментария

Регистрация / Авторизация ∨


Комментарий


Статистика сайта

Информация

Постоянно в развитии!

+

Пользователей

+

Отзывов

+

Комментариев

+

Компаний
Вопросы и ответы

Зачем писать отзывы?

Отзывы - действенный механизм позволяющий разрешить многие спорные ситуации не доводя дело до судебного разбирательства. Частное лицо или компания о которой Вы оставляете отзыв в большинстве случаев предпочитают урегулировать проблему не откладывая вопрос на долгое время, ведь репутация в современном мире стоит очень дорого.

Нам необходимо перестать молчать и только тогда жизнь изменится в лучшую сторону!



Добавить отзыв

Рассылка

Подпишитесь на нашу рассылку и будьте в курсе самых актуальных событий