DOMINO GROUP

Страна: Россия

Сфера деятельности: Бизнес

DOMINO GROUP включает в себя сеть бутиков, расположенных в г. Донецке и Днепропетровске.


Основное направление деятельности - розничная продажа продажа мужской одежды премиум класса.

DOMINO GROUP стиліст

  • 2024-05-15 15:53:14 Київ 5 273
Положительные стороны

Компанія середня за розміром, але добре організована. Все ґрунтується на принципах рівності та об єктивності. Якщо ви проявляєте професіоналізм та компетентність, то незалежно від своїх особистих стосунків із керівництвом, вас цінуватимуть, високо оцінюватимуть вашу роботу та забезпечуватимуть гідну зарплату.

Прикладів такого підходу безліч. Усім надаються рівні змогу зростання, незалежно від своїх поточного становища у компанії.

Перший приклад – HR, людина, що ідеально підходить для своєї посади, хто здатний об єктивно та ефективно керувати підбором персоналу, приймаючи на стажування лише найбільш підходящих кандидатів. За стажування передбачено оплату, оформлення та виплати здійснюються без затримок. Навіть ті, хто працював у компанії недовго, одержують повну заробітну плату за весь період роботи!

Щоб залишитися в компанії, достатньо бути щирим, легко знаходити спільну мову з колегами (які відрізняються відкритістю та дружелюбністю), і якщо ви амбітні, то можете швидко просуватися вгору. У кожному відділі є підтримка досвідчених колег. Тут цінують кожного співробітника та пропонують справедливі умови праці.

Графік роботи гнучкий. Ціни конкурентоспроможні. Обов язки розумно розподілені. Робочі дні не перевантажені, використання особистих телефонів не заборонено.

Клієнти компанії – різноманітні, і кожен може знайти щось для себе. Компанію варто розглядати як місце довгострокової та стабільної роботи. Тут цінують та поважають кожного співробітника. Зарплата виплачується регулярно та в повному обсязі. Оформлення трудових відносин проводиться всім співробітників. Зарплату оформлено офіційно

Отрицательные стороны

бувають штрафи за запізнення

XОбработка данных...
до 2-х минут

Подождите

Добавить отзыв

Статистика сайта

Информация

Постоянно в развитии!

+

Пользователей

+

Отзывов

+

Комментариев

+

Компаний
Вопросы и ответы

Зачем писать отзывы?

Отзывы - действенный механизм позволяющий разрешить многие спорные ситуации не доводя дело до судебного разбирательства. Частное лицо или компания о которой Вы оставляете отзыв в большинстве случаев предпочитают урегулировать проблему не откладывая вопрос на долгое время, ведь репутация в современном мире стоит очень дорого.

Нам необходимо перестать молчать и только тогда жизнь изменится в лучшую сторону!



Добавить отзыв

Рассылка

Подпишитесь на нашу рассылку и будьте в курсе самых актуальных событий